Erasmus Days – jak jsme to zvládli?

Páteční dopoledne 11.10.2019 jsme věnovali netradičnímu způsobu výuky. V rámci #ErasmusDays https://www.erasmusdays.eu/ jsme se pustili do práce mezinárodním dopoledni. Přestože projektové vyučování pro nás není neznámou, tentokrát jsme se rozhodli pro velkou akci. Zatímco naši žáci 4.-7.ročníků projektovali tradičně pod dohledem svých třídních, osmáci a deváťáci se pěkně zapotili. V hale a tělocvičně připravili společně se svými třídními učiteli více něž třicet stanovišť pro naše nejmenší žáky. V devět hodiny se na ně sesypali všichni prvňáčkové, druháci i třeťáci a až do půl dvanácté se soutěžilo, skládalo, trefovalo, skákalo, kreslilo, hledalo …

Velký dík patří našim starším žáků a jejich třídním učitelům, kteří akci připravili. Děkujeme i trpělivým třídním a asistentům našich malých žáků za pomoc při organizaci a podporu, kterou poskytli našim puberťákům.

Děkujeme i rodičům, kteří nás přišli podpořit. A nejen podpořit, zapojili se do některých aktivit s námi.

Všechny fotografie se nám sem nevešly, ale i z těch několika je poznat, co jsme to vlastně ve škole prováděli. Chystáme pro vás i krátké video, mějte, prosím, strpení.