3.C plánované akce – prosinec

1.12. Vánoční Kladno (bruslení na náměstí Starosty Pavla + Ježíškova dílnička)

Vybíráme 8 Kč na jízdné nebo průkazku na MHD + 20 Kč na dílničku. Sraz ve třídě, návrat kolem 11,40 hod. Děti si s sebou vezmou batoh se svačinou, pitím a pokud máte, tak bruslemi + teplé zimní oblečení!

2.12.  Přemyslovci – králové

Jednohodinový vzdělávací pořad prezentovaný historickou skupinou Pernštejni ve škole, vybíráme 45 Kč.

4.12. Cesta za Mikulášem (návštěva kostela sv. Mikuláše ve Vrapících + hra)

Vybíráme 16 Kč na jízdné nebo průkazku MHD. Odchod od školy v 7,40 (nelze na nikoho čekat, opozdilí žáci se nahlásí v kanceláři školy) ; návrat kolem 11,35. S sebou batoh se svačinou, pitím a teplé zimní oblečení.

15.12. projektový den Putování do Betléma, bez učebnic, s sebou penál, svačinu, pití. Počet hodin – 5 podle rozvrhu.

18.12. nadílka pro zvířátka

Od 10 do 11,35 hod. půjdeme do lesa ozdobit stromečky zvířátkům. Sušte proto nesnědené pečivo! Děti mohou přinést také kaštany, žaludy, slunečnicová semena, oříšky, mrkve, jablíčka, piškoty nebo lůj se semínky. Předem děkujeme za zvířátka. Děti – teplé oblečení.

21.12. vánoční třídní besídka

S sebou drobné občerstvení (slané, sladké, ovoce apod.) a plast.kelímek na čaj. Co zbude, sníme v úterý J. Pokud můžete, tak dárky pro spolužáky (podle domluvy na tříd.schůzce). Bez učebnic.

22.12. celoškolní bruslení 10-12 hod.     ZRUŠENO !!!

V tento den přijdou žáci bez učení, pouze penál, svačinu a pití. Budeme zkoušet některé vánoční zvyky, přibalte prosím ještě 2 jablka a hrozinky.

23.12.-3.1. vánoční prázdniny