6.H – Matematika 9.-13.11.2020

Dobrý den,  začíná  další týden distanční výuky, ve kterém se budete věnovat procvičování a upevňování znalostí při řešení příkladů na desetinná čísla.  Umět sčítat, odčítat, násobit a dělit desetinná čísla, je pro výuku matematiky v dalších ročnících velice důležité.

Tento týden nebudeme probírat novou látku, proto nebude ani hodina videovýuky. O podrobnostech a nejasnostech si můžeme chatovat.

úterý 10.11. – do sešitu dnešní datum, nadpis „Procvičování – sčítání, odčítání desetinných čísel. V příloze máte pracovní list, 10.11.-Sčítání, odčítání,  který netiskněte, ale příklady si opište do sešitu, vypočítejte . Vyfoťte nebo naskenujte a pošlete.

středa 11.11. – do sešitu dnešní datum, nadpis „Početní operace s desetinnými čísly“.  Pracovní list si můžete pro usnadnění práce vytisknout a počítat přímo de něj.  11.11. – Početní operace s des čísly , vyfoť a pošli.  Vytištěný pracovní list si nalep do sešitu.

čtvrtek 12.11. – do sešitu dnešní datum, nadpis „Procvičování – násobení desetinných čísel „. Pracovní list vytiskni nebo opiš do sešitu, vypočti, vyfoť a pošli. 12.11. -Násobení des čísel-procvičování

pátek 13.11. – do sešitu dnešní datum, nadpis „Test“ . Vyzkoušíme  si, jak by dopadla písemná práce, ve které je látka z tohoto týdne a ještě něco navíc, co jsme procvičovali ve škole. Vytiskněte si pracovní list 13.11. – Test – desetinná čísla , vypočti a pošli jako obvykle. 

Ať se vám vše daří.