IF 6B ČT 28.5.2020

Nezapomeňte, jsme vám k dispozici na rady a porady na e-mailu zslechnyrova@gmail.com, najdete mě i na FB a když budete potřebovat, domluvíme termín a můžeme se slyšet/vidět přes Skype (najdete mě tam jako LechnyrovaP 6B). Jestli používáte jiné platformy, přes které chcete komunikovat, dejte mi vědět.

Práci nemám od: Timura, Dominika H, Seby, Petera L, Adama, Štěpy, Pavla, Petra V, Zuzky, Nikoly

Kousek práce (vzorce v posledním řádku chybí): Vanesse, Natálce, Katce, Alici, Honzovi, Dominikovi L

Mám pro vás dobrou zprávu a špatnou zprávu. Dobrá zpráva je, že dneska děláte poslední práci z informatiky. V červnu vám nechám čas na dokončení prací, které jste v informatice ještě neudělali a na doplňění učiva v ostatních předmětech. Pokud jste až doteď pracovali opravdu poctivě, budete mít trošičku času navíc.
Špatná zpráva je, že dneska vám dám jenom obrázek tabulky, kterou máte udělat a jinak jste v tom sami. Všechno jste dělali. Když prohrabete návody, najdete tam opravdu všechno. Nezapomeňte, tabulku musíte vytvořit do sdílené složky s vaším jménem, jinak ji neuvidím a budete mít smolíka.
K obrázku tabulky jsem vám vyrobila i popisky, ty po vás nechci. Chci jen správně vytvořenou tabulku, ohraničenou, srovnanou, vybarvenou a s vloženými vzorci. Popisky si ale pořádně přečtěte.
Tady je odkaz na obrázek, splňte do neděle 31.5.2020 do 14:00

KLIK: https://drive.google.com/file/d/1vOFB3-tjIs-ObyBWw6XRfEYn6akZg1vc/view?usp=sharing