6A (6B také trochu :-) Co jsme stihli v březnu?

Co všechno jsme stihli v březnu?
Myslíte jako kromě učení? Tak například jsme se pilně připravovali ne Velikonoce. Kromě vajíček v cibuli jsme upekli mazance (jeden úplně černý, pokazila se nám trouba) a velikonoční linecké tvary. A všechno jsme snědli! Jeden den byl na tenhle projekt málo, tak nám to paní učitelky vynahradila nejen vlastními mazanci, ale ještě pečením místo výtvarky.
Paní učitelky nás vytáhly laser game do Prahy. Zkusili jsme je za odměnu několikrát zastřelit, ale ono nám to jen přičítalo body. Jeden z nás urazil paní učitelce prst, naštěstí jen trošku. Zpocení jsme byli úplně všude, ono běhání po herní aréně ve tmě je docela náročné na fyzičku. Skoro stejně náročné jako vlakové výluky cestou domů.
Někteří z nás učili ve druhé třídě. Teda to vám ale byly nervy. Připravovali jsme si hodiny, ale to nejtěžší bylo to pak vysvětlit těm mrňatům. Moc děkujeme paní učitelce a asistentce ze 2C za pomoc a trpělivost.
Až úplně na konci března jsme ve škole potkali opravdického Afričana s bubnem djembe. Bubnoval s námi, a my tleskali, dupali, chrastili, křičeli, zpívali, běhali, padali… Naštěstí máme dobrou fyzičku už z laser game, takže i tuhle akční zákeřnost jsme přežili ve zdraví.
V dubnu začínáme pracovat na přípravě na soutěž Poznej Kladno. Týmy už máme!