Rodičové, DĚKUJEME! Vaříte a pečete pro Erasmus SKVĚLE!

Asi už jste si všimli (dočetli v online žákajdě), že na naší škole se právě pohybují učitelé z partnerských škol v Litvě, Turecku a Řecku. Dnes jste návštěvníky hostili vy, rodiče a děti.

Rádi bychom poděkovali všem, kteří nám pomohli připravit pohoštění na dnešní obědovou hostinu. Vaše kuchařské umění a pohostinnost vyrazily našim hostům dech a touto cestou vám moc děkují. Nesmírně oceňují péči, kterou jste přípravě věnovali, i to, že jste si dali práci i s přípravou jídel vegetariánských a bezlaktózových.

Moc nás mrzí, že s ohledem na Covidová opatření, vám nemůžeme uspořádat společné setkání. Myslíme si, že byste si to nejen zasloužili a hlavně užili. Protože jídlo spojuje lidi a národy rozhodně lépe, než průměrní diplomaté. Doufáme, že při další návštěvě už bude vaše setkání možné.

A nebojte se. Co nespořádali naši/vaši hosté, rozdělíme nebo už jsme rozdělili poctivě mezi vaše děti a jejich spolužáky ze třídy. Nic nepřijde nazmar a děti si to také zaslouží za práci, kterou na projektu už víc než rok odvádějí.

Děkují vám

Vasiliki, Apostolia, Asta, Palmira, Eva, Ali, Mehmet a Ezgi (a samozřejmě i tým Erasmus z Čech)