4.A – informace pro žáky a rodiče

Důležité informace pro žáky a rodiče

1) Všichni jste byli seznámeni s klasifikací za 1. pololetí. Tato klasifikace bude na vysvědčení, které žáci dostanou po nástupu do školy na prezenční výuku.

2) Prázdniny:

29.1.2021 jsou pololetní 1 den

– od 1.2. do 5.2.2021 jsou jarní 5 dní

3) Výuka začíná v pondělí 8.2.2021

Pokud bude distanční výuka bude online vyučování začínat zase v 8:30 hod. jako dosud. Pokud bude prezenční výuka přijdou žáci do školy a vyučování začíná v 7:55 hod.

Sledujte prosím v příštím týdnu zprávy s informacemi k nástupu žáků do škol!

Informovat vás budu i já na teamsech nejpozději v neděli 7.2.2021.

4) Ze závěrů pedagogické rady : Procento úrazů ve škole se výrazně snížilo a to především proto, že většina žáků plní výuku distanční formou.

5) Poučení : Před nadcházejícími dny volna bych chtěla apelovat na žáky i rodiče, aby maximálně dodržovali hygienické a bezpečnostní zásady, nejen v souvislosti s epidemií „Covid 19“, ale i všeobecné zásady ochrany zdraví. Děkuji .

6) Domácí úkoly: Žáci na prázdniny nedostanou žádné domácí úkoly. Pouze ti žáci , kteří úkoly neodevzdávali a mají nějaké resty, tyto úkoly dopíší a odešlou mně. Ostatní si mohou opakovat probrané učivo z ČJ, M, ČS. Po prázdninách budeme psát opakovací samostatné práce.

Přeji vám i vašim rodičům , krásné prázdniny, užijte si je a odpočiňte si . Dávejte na sebe pozor, abychom se po prázdninách zase všichni ve zdraví setkali.         Mašková