6.A – Pokyny k nástupu 30. 11. 2020

Nástup do školy 30. 11. 2020 – dejte přečíst i rodičům!!!
Všechny zdravím. Posílám informace k nástupu do školy.
Do školy nastupujete v pondělí 30. listopadu. Učit se budete podle běžného rozvrhu. V pondělí máte 1. hodinu matematiku, na chvilku přijdu já, abychom si řekli nějaké informace (asi na 10 minut), potom normálně pojedete matematiku. Vezměte si s sebou VŠE, co budete potřebovat na všechny hodiny + materiály, které po vás chtějí vyučující, abyste odevzdali.
Všichni budete mít ŽÁKOVSKOU KNÍŽKU.
Do školy budete chodit týden (to je do pátku 4. prosince). Od pondělí 7. prosince opět zůstáváte doma na distanční výuce (opět na týden), pak v pondělí 14. prosince opět půjdete do školy. Přesný rozpis, abyste ho měli pořád před očima (a vaši rodiče také), vám nalepím v pondělí do ŽK (+ ho najdete v příloze).
Do školy budete mít všichni povinně minimálně 2 roušky. Roušky jsou povinné ve všech prostorách školy po celou dobu pobytu ve škole.
Nezapomeňte si objednat na příští týden obědy (od 30. 11. do 4. 12.).
Učit se budete podle běžného rozvrhu. Tělocvik se nesmí vyučovat. Během tělocviku budete chodit ven! Všichni budou mít teplé oblečení. Zároveň přijďte teple oblečeni do školy. Dle pokynů hygieny a ministerstva se ve třídách musí i v průběhu hodin větrat. Přestože se topí, bude ve třídách větší zima, než jsme zvyklí. Klidně si přineste i polštářek pod zadek, šálu, malou dečku … cokoliv, na co si můžete sednout (hlavně holky). Všichni budou mít přezůvky!
Vstup do školy bude umožněn oběma brankami, jak jste zvyklí. Při vstupu do školy se všichni povinně vydesinfikují. Desinfekce jsou také ve třídách, na chodbách i toaletách. Všichni je budou povinně používat, mýt si ruce mýdlem (zejm. po návštěvě toalety a před jídlem).
Jakmile se někdo nebude cítit dobře (teplota, kašel, bolest v krku …), ZŮSTANE DOMA! Pokud je někdo v karanténě, čeká na výsledky testů, je doma s někým, kdo je pozitivní na Covid, ZŮSTANE DOMA a bude postupovat podle pokynů lékaře (hygieny). Všichni, kdo jsou Covid pozitivní, musí tuto informaci povinně nahlásit do školy (zavolat do kanceláře). 6.A účast ve škole