Dary škole 2020

Vážení rodiče, milí žáci.

V těchto těžkých „covidových“ dobách vás na tomto místě bohužel zásobujeme především negativními zprávami nebo organizačními pokyny k zajištění distanční výuky.

Tentokrát jsem ale poslem dobrých zpráv. Chci poděkovat všem rodičům, kteří nás v této době podporují (materiálně i psychicky) a společně s námi se snaží, abychom tuto „nenormální“ dobu přežili ve zdraví. Mezi těmito rodiči se objevili dva, kteří výrazným finančním darem podpořili školu a její žáky.

Zásluhou daru od p. Jiřího Bejčka jsme vyřešili tiskový a kopírovací systém na škole, mohli dofinancovat rekonstrukci malé sborovny a kabinetu přírodopisu v pavilonu pracoven, nakoupili jsme mobiliář k rekonstrukci ohniště. Sponzorský dar byl ve výši 173 000,- a 100 000,- Kč.

Minulý týden nás oslovila firma Entryldea, zastoupená panem Radkem Plýhalem, která provozuje síť čerpacích stanic Shell. On a jeho zaměstnanci věnovali škole 6 notebooků s příslušenstvím. Jeho dar (hodnota 127 480,- Kč) zvýšil technickou podporu žáků, pro které je doma tato technika nedostupná.

Předávání NB                          Kabinet Př   

Doufám, že se blýská na lepší časy a brzy se nebudeme vídat jen přes monitory počítačů, ale přímo v prostorách školy – bez roušek, nucených vzdáleností a všudypřítomné dezinfekce. 

                                                                                                      Zdravím a držím všem palce. Váš ředitel.