1.A informace k nástupu do školy 18.11.

Dobrý den,
Posílám veškeré slíbené informace. Především potřebuji od všech informaci, zda žák bude chodit po vyučování ihned domů, či na oběd, či do družiny a zda-li žák odchází sám, či v doprovodu a to prosím nejpozději do neděle, musím odevzdat seznam do pondělní do 8h.
Družina: Ranní nebude k dispozici, pouze odpoledne a to do 17h. Družina se nabízí i pro nedružinové děti (hlídárná). Kdo bude družinu využívat, napište mi čas odchodu. Paní vychovatelka Drešerová se bude starat o naší třídu. Do areálu školy se vůbec nesmí, pošlu vám tedy na ni kontakt a vždy, když půjdete vyzvednout dítě, zavolejte ji a ona vám ho dovede k brance. Pí. Drešerová – 604 750 653.
Obědy: Obědy jsou k dispozici od středy, v nabídce bude pouze jedno jídlo a můžete je objednávat od pondělního rána, jen musí být dostatečný kredit na kontě.
Rozvrh hodin: Rozvrh je upravený, stále platí zákaz výuky HV a TV, takže máme každý den tři hodiny a poté jdeme na oběd. Třetí hodina končí v 10:40, čili kdo půjde odcházet po vyučování domů, přizpůsobte prosím čas vyzvedávání o tu hodinu dříve.
Po – ČJ   M   ČJ   oběd
Út – M   ČJ   ČS   oběd
St – ČJ   AJ   TČ   oběd
Čt – M   ČJ   ČS   oběd
Pá – ČJ   M   TČ   oběd
Ve třídě budeme hodně větrat, využijeme i chození ven o výuce i v družině, přizpůsobte tomu prosím vhodné oblečení. Vstup je stále s přísnými hygienickými pravidly, povinné nošení roušek. Dávejte dětem náhradní, během výuky výměna roušky a do družiny ať mají také aspoň dvě roušky.
Pěkný víkend,
Křivánková Marie.