CH8.H- PLÁN UČIVA od 8.6 do 12.6.2020

Ahoj kluci, jak jste skvěle pracovali na prvních úkolech, tak ten poslední většina z vás neodevzdala (J. Aschenbrener, O. Burgr,M.Csabo,T. Gaži,M. Havel, J Svoboda). V úlohách jste měli nápovědu a přímou úměrnost znáte z matematiky. K správným postupům a výsledkům vám měla pomoci i videa. Vše bylo opakování učiva ze začátku školního roku.

Skvěle pracují a vše mají odevzdáno: V. Aschenbrener, J. Trojna, P. Šíma.

Poslední 2 práce neodevzdali: J. Aschenbrener, T. Gaži, J.Svoboda.

Pokud něco není jasné a  třeba nestíháte, napište  mi na můj  mail zprávu, ale mrtvé brouky neberu.  Vaši práci z chemie za celé období distanční výuky si schovejte na příští školní rok, budu ji kontrolovat a podle ní budeme opakovat.

11.6.2020 – 3. VH budu kontrolovat práci z distanční výuky těm, kteří přijdou na dobrovolnou docházku do školy.  Nezapomeňte si své  práce přinést do školy. HN

1.,2.VH

Téma: Opakování učiva – stavba atomu, molekuly

Zkontrolujte si správnost výpočtů, které byly zadané v domácím úkolu.V sešitě si opravte případné chyby.

Řešení ROZTOKY VÝPOČTY S NÁPOVĚDOU

 Tentokrát propojíme chemii s fyzikou. Cílem bude zopakovat si učivo o atomu a zároveň si i své znalosti rozšířit. Podívejte se na video. Vypracujte testy. V závěru každého testu  vám vyjde správné řešení a vaše úspěšnost v procentech. Procento úspěšnosti z každého testu mi pošlete na můj mail (novotna@12zskladno.cz) do 12.6.2020.

https://www.youtube.com/watch?v=nLUspwYZI98

https://www.skolasnadhledem.cz/game/5139

https://www.skolasnadhledem.cz/game/5136

https://www.skolasnadhledem.cz/game/5154

https://www.skolasnadhledem.cz/game/1773