AJ 7.H – skupina Fričová 18.5. – 22.5. 2020

AJ  7.H –  Fričová

18.5. – 22.5. 2020

Prosím žáky ze 7.H o toto učivo:

 

PO – LEKCE 9  –

Učebnice str. 78 ÚSTNĚ Zopakujte si Gramatika Budoucí čas s WILL (Pracovní sešit str.7), pročtěte si a zkuste se naučit.

učebnice 73/cv.5 a ÚSTNĚ podívejte se na otázky.Odpovězte na otázky ve cvičení.

Učebnice 73/cv.5b na základě cvičení 5a – vymyslete 5 otázek podobných otázkám ze cvičení 5a a vymyslete také odpovědi. Můžete si vymyslet třeba srandovní odpovědi. Napište prosím alespoň 5 vět do sešitu školní.

Učebnice str. 76/cv.6 ÚSTNĚ –  Doplňte dle zadání do vět slova ze závorky (správný tvar je jen jedno z těchto slov). Rozhodněte tedy zda použijete Adjective nebo Adverb.

 

 

 

ÚT – LEKCE 9  – Pracovní sešit str. 45/cv.4a – Utvořte  3 otázky dle příkladu Example:Will Sparta….

Pracovní sešit str. 45/4b – Zodpovězte otázky viz. cvičení 4a ústně a nyní si představte, jak by na ně odpověděl váš kamarád. Viz. Example:Napište alespoň 3 věty.

 

PÁ – Pracovní sešit str. 45/5 Your future

Napiš  alespoň 10 vět anglicky o tom, jak si představuješ svoji budoucnost. Příklad otázek máš ve cvičení. Můžeš napsat do sešitu školní, na papír nebo čtvrtku. Můžeš ke své práci nakreslit obrázek jak budeš v budoucnosti vypadat, nebo například udělat koláž…(jako je v pracovním sešitě u tohoto cvičení).

Děkuji Fričová

 

 

 

Prosím rodiče,

pokud máte jakýkoliv dotaz, připomínku, či nejasnost ohledně učiva, neváhejte mě prosím kontaktovat na této emailové adrese:

fricova12zs@seznam.cz

 

Děkuji  Fričová