4.AB učivo 11.-15.5.

Zdravím vás milé děti a rodiče, opět chci moc poděkovat za vzorné odevzdávání úkolů více méně od všech. Plníte je svědomitě a moc Vám to jde. Posílám učení na další týden, tentokrát trochu z jiného úhlu.

-Poprosím Vás o milý dopis pro mne. Každý z vás mi napište prosím pár řádků o tom, jak se máte, co děláte, zkrátka sdělení, která mi chcete říct. Také můžete napsat, zda půjdete do školy, či zůstanete doma 🙂 Nezapomeňte na slušné oslovení a použití slov jako „Dear Mrs. teacher“ a podobně.

-dále uč. 116 – 117 – přečti si povídání o myšce a svými slovy napiš do sešitu informace o ní, které v textu jsou (samozřejmě anglicky). –

-uč. 118 – 119 – je to takový malý souhrnný test právě všeho učiva, které jste poslední dny probírali, zkuste si ho doma vypracovat sami bez pomoci  do sešitu a pošlete mi to – DÚ / je to jen pro naši kontrolu, jak učivo zvládáte a kde máme případně nedostatky.

Barča, Kuba, Lenka, Domča, Lidunka, Jeník a Jirka Ryšavých a Míša s Kájou Vikových si vyberou dvě ty aktivity a ty vypracujte. 🙂

Všem přeji úspěchy při plnění úloh, mějte se co nejlíp a opět posílejte vše ke kontrole. Křivánková.