7.H – skupina Fričová 4.5.- 7.5. 2020

AJ  7.H –  Fričová

4.5. – 7.5. 2020

Prosím žáky ze 7.H o toto učivo:

 

PO – LEKCE 9  – Učebnice str. 78 ÚSTNĚ slovní zásoba podívejte se na slovní zásobu 9.lekce. + slovní zásoba pod textem str. 71

Učebnice str. 71 text – ÚSTNĚ – Přečtěte si a přeložte Báseň Tomorrow o čem je báseň? Zkuste říci anglicky, který verš je vám nejbližší a proč?… Podívejte se na obrázky týkající se módy v roce 2050 a rozhodněte, který se vám nejvíce líbí a proč? Zkuste odpovědět anglicky. (Nápovědu máte v modrém rámečku vlevo)

Pracovní sešit: str.43/cv.1  Dvě slova ve větách jsou na špatném místě. Zakroužkujte je. Potom napište věty správně. (Viz Example)

Pracovní sešit: str. 43/ 2 ÚSTNĚ Sally will do…..or  Sally won´t doZkuste doplnit ústně dle zadání.

 

 

 

 

ÚT – LEKCE 9  – Učebnice str. 72 ÚSTNĚ  přečtěte si text str. 72/ 1,2,3,4  a zkuste ho i přeložit.

Učebnice str. 72/ NOW YOU – zapište do sešitu školní 4 věty o tématu How do you see your future? (Dle sebe odpovězte na otázku). Stačí 4 věty. (Nápověda: Example In 20 years I won´t have a car….dále rámeček Some ideas).

Pracovní sešit str.43/NOW YOU  Napište 3 věty do pracovního sešitu dle zadání. What will you do? What won´t you do? Example…příklad vět.

 

PÁ – máte volno –  8.KVĚTEN

Přeji Vám krásné svátky, mějte se hezky a hlavně pevné zdraví

Děkuji Fričová

 

Prosím rodiče,

pokud máte jakýkoliv dotaz, připomínku, či nejasnost ohledně učiva, neváhejte mě prosím kontaktovat na této emailové adrese:

fricova12zs@seznam.cz

 

Děkuji  Fričová