4.A plán učiva 3.2. – 7.2.2020

Plán učiva 3.2.– 7.2.2020

ČJ  JV –PODSTATNÁ JMÉNA, určování pádu, čísla a rodu, vzoru od str. 68-75, podstatná jména středního rodu – test 3.2., podstatná jména rodu ženského, přiřazování ke vzorům – uč. 76 – 78

L – čtenářská dílna, čítanka, čtenářská karta do 26.3.2020, knížka z výběru knih od H.CH.Andersena. Je možno děti zaregistrovat na stánky ČTENÍ POMÁHÁ, kde budou získávat za přečtené knihy odměny. Naše třída se zapojila do celoevropské akce NOC S ANDERSENEM, která proběhne 27.3.2020. Proto další kniha pro čtenářský deník bude právě od tohoto autora.

PS – str. 47

M – čísla nad 10 000, druhý díl učebnice matematiky

Zaokrouhlování, písemné sčítání a odčítání, slovní úlohy

procvičování písemného násobení a dělení jednociferným dělitelem, pětiminutovky na násobení a dělení, G – polohy rovnoběžek, kružnice, rýsování trojúhelníku učebnice č. 2 do str. 26 – procvičovat

PS II.DÍL – str.1,2

ČS – Vlastivěda  – ČESKÉ ZEMĚ V PRAVĚKU

PŘÍRODOVĚDA – na 5.2. referát – zvířata v zimě, jak jim můžeme pomoci – formát A4, psát s podložkou nebo na linky, alespoň polovina strany textu, druhá polovina obrázek, fotky, výstřižky…….

V ŽK PODEPSAT, ŽE RODIČE VIDĚLI POLOLETNÍ VYSVĚDČENÍ, TO V PONDĚLÍ ODEVZDAT!!!!!! Chybějící žáci dostanou vysvědčení po příchodu do školy.

PŘINÉST VYPLNĚNÉ PŘIHLÁŠKY NA PROJEKTOVÉ VYUČOVÁNÍ S VÝLETEM NA HORU ŘÍP!!!

Pro zlepšení známky mají žáci možnost udělat referát k jakémukoliv probíranému učivu. (ČS)