6A vánoční dílničky a bruslení

Dnes je 17.prosince a počasí je skoro jarní. Přesto jsme, díky Magistrátu města Kladna, mohli vyrazit na bruslení pod širým nebem. Připraveno pro nás bylo ledové kluziště na náměstí Starosty Pavla, pravda, trochu mokré, ale pořád úžasné. Nazuli jsme vlastní i zapůjčené brusle a vrhli se na led. Každý pomáhal každému, navzájem jsme se učili, jak se vlastně na bruslích jezdí. Nejen hokejisti jsou dobří bruslaři! Poměrně slušně mokří jsme si i zasoutěžili. Tedy ti, kteří na to měli odvahu. Soutěžit šly i holky!

V teple vánočních dílniček, jsme si vyrobili panďuláky a usušili mokré zadky (a kolena, stehna, záda…) Panďuláky uvidíte, drazí rodičové, doma, pokud jsme je donesli vcelku.

Slovo (důležité 🙂 paní učitelky třídní: Moc všem svým dětem děkuju za pomoc a podporu, kterou si při bruslení i v dílničkách navzájem poskytli. Byli jste úžasní a dokázali jste nastartovat tu pravou vánoční atmosféru. Někteří z vás byli na bruslích poprvé a myslím, že hlavně díky svým spolužákům si to pořádně užili!